Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارآفرین عرصه زنبور داری در استان زنجان سالانه به200 نفر در این زمینه آموزش می دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا،;توجه به ترویج و توسعه طرح های اقتصاد مقاومتی علاوه بر اینکه به تقویت رویه خودکفایی در جوامع کمک می کند از سویی حلال مشکلات اقتصادی کشور و راهکار برون رفت از رکود تورمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو باید از روشی تولید را توسعه و رونق داد که کمترین میزان وابستگی به نقدینگی را ایجاد و در سریع‌ترین زمان به بازدهی مطلوب برسد.

میلاد میرزایی یکی از افراد برتر ایجاد طرح های اقتصاد مقاومتی استان زنجان است که موفقیت بی نظیری در عرصه های مختلف کسب کرده است.

وی از جمله جوانان تحصیل کرده و فعال بسیج زنجان است که به دلیل علاقه مندی برای کمک به خودکفایی در طرح های زنبورداری فعالیت می کند.

این فعال حوزه اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار موج رسا با اشاره به آغاز فعالیت های خود در عرصه زنبورداری از  سال 86 ،اظهارداشت: فعالیت در این عرصه را به صورت حرفه ای از سال 90 شروع کردم.
وی ادامه داد: در حال حاضر در زمینه تولید فرآورده های زنبور عسل نظیر عسل، موم، ژله رویال، بره موم گرده گل و بره موم و ملکه با پروانه های متعدد زنبور عسل از معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مشغول هستم.


این کارآفرین با بیان اینکه در ایستگاه پرورش ملکه اقدام به اصلاح نژاد زنبور عسل و ملکه با روش به گزینی کرده ام،خاطرنشان کرد:همچنین در زمینه ملکه و کلنی ها در سطح استان و استان های همجوار مبادرت به توزیع می نمایم.
ابراهیمی با اشاره به اینکه پروانه فعالیت خود را از نظام صنفی کارهای کشاورزی شهرستان زنجان اخذ کردم،بیان داشت:در کارگاه کندوسازی اقدام به تولید کندو و ملزومات زنبورداری کرده ام.
این زنبوردار یادآورشد: در کارگاه بسته بندی عسل اقدام به بسته بندی عسل کرده و محصولات را خام فروشی نمی کنیم.
وی پشتیبانی واحد های پرورش زنبور عسل دارای مجوز از سازمان جهاد کشاورزی استان را از دیگر فعالیت های خود عنوان کرد و افزود:  نهاده ها و خرید تضمینی محصولات و مشاوره در زمینه گسترش زنبورداری از دیگر اقدامات محسوب می شود.
این مدرس زنبورداری با بیان اینکه به ۲۰۰نفر در سال زنبورداری تدریس می کنم،گفت:از دوران نوجوانی علاقه زائد الوصفی به زنبور داشتم و در شروع آرزو داشتم همه صنایع زنبور عسل را در کنار هم داشته و از صفر تا صد این صنعت را یاد بگیریم و در مسیر اهداف فوق تلاش بسیاری کرده ام.
وی ادامه داد: افرادی که با توجیه اقتصادی این کار مطلع هستند و آموزش های لازم را دریافت می کنند به راحتی می توانند در این کار موفق شوند. 
این کارآفرین ادامه داد: پیشنهاد من برای جوانان این است که برای آشنایی با این کار، ضمن مطالعه و حضور در کلاس های آموزشی به صورت آزمایشی حداقل یک کندو در حیات یا پشت بام خانه هایشان نگهداری کنند و به تدریج اقدام به تکثیر و افزایش کلنی نمایند.


میرزایی برضرورت آتش به اختیار بودن در فعالیت ها تاکید کرد و گفت: ویژگی بسیجی آتش به اختیار بودن است، من زنبوردارم  و مدرس تا جایی که می توانم آموزش و امکانات می دهم تا در زنبورداری افراد دیگری به ویژه جوانان بسیجی آموزش های لازم را اخذ کنند.
میلاد ابراهیمی،دانشجوی رشته پرورش زنبور عسل،با یازده سال سابقه زنبورداری حرفه ای نگرانیش نداشتن بیمه و آینده این کار عنوان می کند و می گوید: دولت در خصوص بیمه کارشکنی می کند و این امر مشکلاتی را برای زنبورداران به وجود آورده است.
وی می افزاید:نداشتن اطلاعات کافی مردم در شناخت عسل و خواص آن باعث شده که زنبوردار تولیداتش را با قیمت ناچیز در بازار عرضه کرده و سود اصلی عاید دلال می شود.
وی با بیان اینکه " وَ أَوْحی رَبُّکَ إِلَی النَّحْل" و " فیه شفا لناس" دو آیه در مورد زنبورداری و شغلی است که در حدود صد درصد توجیه اقتصادی دارد،افزود:این شغل هم مقدس است و در دو دیدگاه ارزشی و علمی دارای جایگاه والایی است.

 این زنبور دار برضرورت ارتقای جایگاه عسل در سبد غذایی خانوار تاکید کرد و گفت: باید خانواده ها باید با این هنر بیشتر آشنا شوند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۴۸۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ/ برنامه دولت در خصوص کالابرگ چیست؟

اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در حالی از ۱۷ بهمن ماه به مدت سه ماه آغاز شد که اکنون تنها هفت روز تا پایان این طرح باقی مانده که هنوز دولت برنامه جدید خود را برای ادامه طرح یاد شده، اعلام نکرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک از خردادماه سال ۱۴۰۲ به صورت سراسری در کشور، ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست کم‌چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند برای حفظ سفره مردم از تورم در سبد غذایی این طرح تعریف شد.

طی چند فاز اجرایی و با گسترش اجرای آن در نهایت، هفت دهک درآمدی تحت پوشش این طرح قرار گرفتند و در صورتی که این هفت دهک درآمدی ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه خود را از میان ۱۱ قلم کالای سبد غذایی تعریف شده خریداری می‌کردند، مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی می‌شدند. به عبارتی با استفاده از این طرح، یارانه دهک‌های یک تا ۳ درآمدی به ۵۲۰ هزار تومان و یارانه دهک‌های چهارم تا هفتم درآمدی به ۴۲۰ هزارتومان افزایش یافت.

اما در مرحله جدید اجرایی و شروع دهه فجر، دولت از ۱۷ بهمن‌ماه به مدت سه ماه (تا ۱۸ اردیبهشت ادامه دارد) مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک را تحت عنوان «طرح فجرانه» اجرا کرد؛ این فاز جدیدی بوده که «شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه» حذف شد و اعتبار تشویقی آن از ۱۲۰ هزار تومان (اعتبار تشویقی کالابرگی) به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافته است.

به بیانی دیگر در این طرح، یک سبد ۱۱ قلمی برای تامین حداقل کالری، پروتئین، ریزمغذی و ویتامین‌های لازم برای هر فرد (منطبق با نظر انستیتو تغذیه ایران) با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ انتخاب شده است و مابه التفاوت قیمت سبد مبنا سال ۱۴۰۱ با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تامین می‌شود، به این صورت که قیمت روز سبد مشتمل بر ۱۱ قلم ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم در صورت خرید بسته باید قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان از جیب خود پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تامین می‌شود.

اعتبار جدید (۲۲۰ هزار تومانی) علاوه بر یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی فعلی بوده و خانوار مشمول طرح به صورت مجزا یارانه نقدی خود را به صورت ماهانه دریافت خواهند کرد. مبلغ حمایتی دولت به صورت اعتبار در حساب سرپرست خانوار تخصیص یافته و در زمان خرید و متناسب با میزان خرید مصرف می‌شود. البته خانوار می‌تواند اقلام طرح را در سقف وزنی و کالایی تعریف شده خرید کند و امکان جا به جایی اعتبار بین گروه‌های کالایی مقدور نیست. به عنوان مثال با اعتبار برنج امکان خرید روغن وجود ندارد.

از همین رو می‌توان گفت با اجرای طرح فجرانه، فردی با دهک درآمدی یک تا ۳ به جای دریافت ۴۰۰ هزارتومان یارانه، ۶۲۰ هزارتومان و فردی با دهک درآمدی چهار تا هفت، به جای دریافت ۳۰۰ هزارتومان، ۵۲۰ هزارتومان یارانه دریافت خواهد کرد.

براساس اعلام وزارت رفاه مرحله سوم طرح کالابرگ از ۲۱ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ شروع شده و برابر برنامه‌ریزی انجام شده تا ۲۱ اردیبهشت ادامه خواهد داشت که از زمان شروع طرح تا ۹ اردیبهشت، به صورت میانگین روزانه بیش از ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم انجام شده و این یعنی موفقیت بالای طرح در جلب مشارکت مردم و حمایت از سبد غذایی خانوار در مقابل تورم و گرانی. طی ۸۰ روز طرح فجرانه توزیع حدود ۱۳۹ میلیون بسته غذایی صورت گرفته و اثر بسیار خوبی در رونق بازار و تولید کارخانجات صنایع غذایی گذاشته است.

تنها هفت روز تا پایان طرح سه ماهه فجرانه الکترونیک باقی مانده و هنوز دولت برنامه جدید خود را برای ادامه طرح کالابرگ اعلام نکرده است. البته ۱۹ فروردین ماه بود که سیدرضا یحیوی- مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تداوم اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در سال جاری به ایسنا اعلام کرد که در حال حاضر طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در حال اجراست و منابع آن برای مدت سه ماه در نظر گرفته شده بود که در صورت تامین منابع، همین مدل ادامه پیدا خواهد کرد، اما اگر منابع تامین نشود چند مدل طراحی و به دولت ارائه خواهد شد و در صورت موافقت با یکی از مدل‌های ارائه شده، اجرا خواهد شد.

مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین اعلام کرده بود که در هر صورت حمایت از معیشت مردم ادامه‌دار است، اما بستگی به این دارد که در چه قالب و طرحی ادامه یابد.

اکنون باید منتظر اعلام دولت ماند تا مشخص شود که قرار است پس از برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته چه مدلی برای مرحله جدید کالابرگ الکترونیک اجرایی شود.

دیگر خبرها

  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ/ برنامه دولت در خصوص کالابرگ چیست؟
  • فرمانده سپاه بوشهر: معلم محرک علم و مولد قدرت است
  • بررسی وضعیت بیمه اتباع خارجی در قم
  • شکل گیری ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • 10 ایده کیک زنبور عسل (عکس)
  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق