Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، "محمد حیدری" گفت: درحال حاضرافراد  با وارد کردن کد ملی در سامانه می توانند حساب های بانکی  خود را بررسی کنند طبیعتا صنعت بیمه هم باید به این سمت برود، که این موضوع نیاز به یک پایه نرم افزاری  که همان کور اینشورنس است دارد.

وی، با بیان اینکه در حال حاضر کور بانکینگ وجود دارد، افزود: اما کوراینشورنس یا همان سامانه جامع بیمه گری یکپارچه در صنعت بیمه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت بیمه کارآفرین تصریح کرد که می توان  سامانه ای را تعریف کرد که  تمامی اطلاعات یک فرد درآن درج شود و با واردکردن کد ملی هر شخص تمامی بیمه نامه هایی که تاکنون خریداری کرده وهمچنین بیمه نامه های جدیدی که خریداری می کند در آن وارد شود.

حیدری ادامه داد: این سامانه حتی نیازی به کارت هم ندارد زیرا کارت یک دسترسی است همانطور که درحال حاضر با آمدن همراه بانک ، کارت های بانکی نیز دیگر معنایی ندارند و تمامی این اتفاقات می تواند با یک تلفن همراه و یک سامانه الکترونیک پیش برود.

وی ضمن بیان اینکه هوشمند شدن صنعت بیمه اتفاقی قشنگ است که عرضه را ساده می کند درنتیجه خرید بیمه نامه هم برای عموم مردم راحت تر می شود، گفت: اما این موضوع نیاز به یکسری زیر ساخت ها دارد.

مدیرعامل شرکت بیمه کارآفرین افزود:این زیر ساخت ها شامل طراحی یک نرم افزار مادر است که شرکت های بیمه ای عملیات بیمه گری را با آن انجام می دهندو  همچنین باید یک باز تعریفی برای فعالیت شبکه فروش شود زیرا هرگاه سخن از هوشمند شدن صنعت بیمه می شود این ذهنیت به وجود می آید که شرکت های بیمه ای دیگر نیازی به شبکه فروش و حلقه واسط نخواهند داشت در صورتیکه تنها  نوع فعالیت شبکه فروش باز تعریف می شود.

وی با بیان اینکه صنعت بیمه وابسته به بقیه صنایع و سازمان ها است، اظهارکرد:  بیمه یک صنعت بین رشته ای است و باید حلقه های واسط هم که درگیراین صنعت هستند الکترونیکی شده و این موضوع را بپذیرند که منجر به سردرگمی بیمه گذاران نشود .

به تازگی، فرهاد دژ پسند، وزیر اقتصاد و امور دارایی،گفته که باید تمامی بیمه‌ها، طرح محور شوند و با صدور یک کارت بیمه هوشمند هر فرد بتواند بیمه‌های متناسب با شرایط زندگی خود را تهیه کند که همین امر ایجاد رقابت بیشتر و در نتیجه نوآوری در میان شرکت‌های بیمه را به دنبال خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت بیمه کارآفرین معتقد است که این موضوع حتما امکانپذیر بوده و به پیشرفت این صنعت کمک بزرگی خواهد کرد و صنعت بیمه هم همگام با تمامی صنایع باید به سمت هوشمند شدن برود و از فضای سنتی موجود فاصله گرفته اما این اتفاقات باید گام به گام پیش برود تا به نتیجه نهایی برسد.

حیدری با بیان اینکه صنعت بیمه به این مسیر ورود کرده است، گفت: اما برای هوشمند شدن به زمان نیاز داردو اینکه جهت گیری شود و اینکه این موضوع به صنعت بیمه تکلیف شود، قطعا به سرعت عمل برای پیشروی در این مسیر کمک خواهد کرد.

پربیننده ترین آمریکا پس از انتخابات با ایران چه خواهد کرد؟ نماد ۸ شرکت بیمه‎ای در بازار سرمایه سبزپوش شد بیشترین رشد قیمت سهام بانکی به صادرات رسید بیشترین رشد قیمت سهام بانکی به دی رسید نماد ۳ شرکت بیمه‌ای در تالار شیشه‌ای به رنگ سبز در آمد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیمه صنعت بیمه بیمه کارآفرین قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت هوشمند شدن صنعت بیمه شرکت بیمه بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۸۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد

به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است.

گفتنی است، تا پیش از این واردکننده تا ۳۰ روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت به تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی‌توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی‌تر می‌شد. عده‌ای نیز صبر می‌کردند و از تفاوت قیمت نوسان‌گیری می‌کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می‌کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

کد خبر 6093439

دیگر خبرها

  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است
  • تخریب صنف و صنعت طلا و جواهر به بهای اجرای یک سامانه
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا+جدول
  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • علت اعتراض طلافروشان چیست؟
  • ماجرای اعتراض طلافروشان چیست؟
  • رای شورای رقابت درباره تغییر خودروی ثبت نامی در سامانه یکپارچه