Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، "نیلوفر نادری"، با بیان اینکه با راه اندازی وب سرویس ها ازسوی بیمه مرکزی بسیاری ازمشکلات برطرف شده، افزود: بیمه مرکزی به صورت تخصصی برای هر رشته بیمه ای از طریق وب سرویس ها کد یکتا اختصاص داده است.

مدیرفناوری اطلاعات شرکت بیمه کارآفرین، ادامه داد: صنعت بیمه درگذشته اطلاعات خودرا به صورت کاغذی به بیمه مرکزی می فرستاده واستانداردی بابت کدینگ صنعت وجود نداشته و این چیزی نیست که از ابتدا وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نادری با بیان اینکه هررشته درهر شرکت بیمه ای با کدی متفاوت تعریف شده، اظهارکرد: شرکت ها باید کدهای خودرا با کداستاندارد بیمه مرکزی یکسان سازی کنند .

وی خاطرنشان کردکه، هرشرکتی کدینگ خودرا دارد اما مشکل شرکت ها در عدم راه اندازی به موقع، دریکسان نبودن کدها نیست زیرا کدها را معادل سازی کرده و همزمان به آن استانداردی که بیمه مرکزی می خواهد تبدیل می کنند.

مدیرفناوری اطلاعات شرکت بیمه کارآفرین، گفت: بیمه مرکزی یکسری زمان بندیهایی درمورد راه اندازی این وب سرویس ها می کند که اجرای به موقع آن برای شرکت های بیمه ای به دلایل مختلف غیرممکن است.

نادری توضیح داد: برخی از شرکت های بیمه ای هنوز زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری مناسبی برای انجام چنین کاری ندارند البته الان وضعیت خیلی بهتر است و شرکت های کوچکتر هم در وضعیت مناسب تری هستند.

وی یکی از مشکلات را قطعی سیستم های بیمه مرکزی به دلیل گسترش وب سرویس ها برشمرد و ادامه داد: خیلی از مواقع درخواست شرکت ها درصف می رود و وقتی صدور بیمه نامه وابسته به کد یکتا باشد سرویس دهی به بیمه گذار هم کندترانجام می شود.

مدیرفناوری اطلاعات شرکت بیمه کارآفرین، اذعان داشت: بیمه مرکزی بدون توجه به اینکه شرکت های بیمه ای در نرم افزارهای خود برنامه توسعه و تغییر دارند، وب سرویس جدیدی را ارائه می دهد که زمان بندی شرکت ها را تغییر می دهد.

نادری اظهارکرد: یکی ازمشکلات اساسی دیگر ارسال همزمان مستندات وب سرویس ها با مستندات فنی به شرکت ها است یعنی هنوز در شرکت های بیمه ای از لحاظ کسب و کاری راجع به این موضوع بررسی صورت نگرفته است.

وی افزود: گاهی لازم است که براساس نظر بیمه مرکزی  یکسری اطلاعات از آن لحظه به بعد در بیمه نامه ها اضافه شود که با زمانیکه بیمه مرکزی به شرکت ها می دهد اصلا کفایت نمی کند.

نادری با بیان اینکه دسترسی به بیمه گذاردربیمه نامه های قدیمی بلند مدت شرکت ها گاهی غیرممکن و زمان بر است، گفت: اگرهم این اطلاعات موجود باشد دریک بازه زمانی کوتاه امکان جمع آوری تمامی این اطلاعات وجود ندارد.

وی با بیان اینکه شرکت ها نمی توانند در یک بازه زمانی کوتاه تمامی این اطلاعات را جمع آوری کنند، اظهار کرد: درنتیجه نمی توانند به برنامه زمان بندی بیمه مرکزی برسند.

مدیرفناوری اطلاعات شرکت بیمه کارآفرین، گفت: مهمترین مسئله این است که نسخه های برنامه جدید، نسخه های نرم افزاری شرکت ها را بهم می ریزد وشرکت پیمانکار شرکتهای بیمه ای نزدیک به 23 شرکت بیمه سرویس می دهد.

نادری ادامه داد:هرکدام ازشرکت های بیمه ای نسخه های نرم افزاری متفاوت ازهم دارند و وقتی که بیمه مرکزی تاریخ مشخصی را برای راه اندازی وب سرویس یک رشته بیمه ای مشخص می کند شرکت پیمانکار نمی تواند برای همه شرکت ها نسخه بفرستد.

پربیننده ترین جای خالی بیمه‌گران در حمایت از بیماران سوختگی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنعت بیمه شرکت های بیمه ای وب سرویس ها بیمه مرکزی راه اندازی بیمه نامه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۵۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان گفت: با انجام موفق پروژه فیبرنوری در سراسر استان، سرعت اینترنت به صورت ۱۰۰ برابری افزایش پیدا می‌کند و امکان دسترسی سریع‌تر، ایمن‌تر و پایدارتر به اینترنت برای مشترکان فراهم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان و به نقل از اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، سید یاسر حسن‌پور در نشست مشترک با معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اظهار کرد: استان سمنان پیشرو در اجرای پروژه ملی فیبر نوری منازل بوده است و در برنامه توسعه ۱۴۰۳ استان این پروژه قرار داشته که با پیگیری‌های استاندار و موافقت مقام عالی وزارت، این پروژه در پنج شهر بزرگ استان در سال ۱۴۰۲ شروع به کار کرد.

وی افزود: اهمیت اجرا و توسعه شبکه فیبرنوری در سال جدید به میزانی بالا بوده است که در قانون بودجه سال جاری، تمهیداتی برای تحقق این پروژه مهم در نظر گرفته شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان خاطرنشان کرد: با انجام موفق پروژه فیبرنوری در سراسر استان، سرعت اینترنت به صورت ۱۰۰ برابری افزایش پیدا می‌کند و امکان دسترسی سریع‌تر، ایمن‌تر و پایدارتر به اینترنت برای مشترکان فراهم می‌شود.

حسن‌پور با تاکید بر اینکه از مزایای دیگر استفاده از فیبرنوری، دسترسی عادلانه مردم به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت با کیفیت در سراسر استان است، تصریح کرد: با تلاش‌های صورت گرفته در سطح استان تا کنون، اجرای پروژه فیبرنوری در پنج شهر بزرگ استان در حال اجرا است.

کد خبر 749744

دیگر خبرها

  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • پاسخگویی به پرسش ‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست