Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نایب رئیس اتاق اصناف کشور با بیان اینکه هیچ سوبسیدی به‌عنوان کارآفرین به اصناف تعلق نگرفته است گفت: در مدت یک سال اخیر با تعطیلی اصناف تراکنش بانکی صنوف به شدت کاهش یافته است. - اخبار استانها -

جلال‌الدین محمد شکریه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، درباره امهال سازمان مالیات به صنوف اظهارداشت: به اصنافی که کسری مالیات بر ارزش افزوده خود را پرداخت نکردند تا پایان خردادماه مهلت داده شده تا این مبلغ را پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس اتاق اصناف کشور با بیان اینکه زمانی که اصناف تعطیل شده و قدرت خرید مردم کاهش پیدا می‌کند قطعاً پس از بازگشایی واحدها مشکلات برطرف نمی‌شود افزود: زمانی که صاحب یک واحد صنفی برای یک ماه آینده چکی را به فردی می‌دهد با برنامه‌ریزی این کار را انجام داده و اکنون صنوف در این حوزه با مشکل مواجه هستند.

رئیس اتاق اصناف گیلان با اشاره به اینکه در یک ماه اخیر با تعطیلی اصناف تراکنش بانکی آن‌ها و همچنین تراکنش بانکی در نظام پولی کشور کاهش پیدا کرده است گفت: تولید ناخالص داخلی و چرخش اقتصادی در همین تراکنش‌های بانکی خود را نشان می‌دهد.

تایید دستگیری ‌رئیس هیئت مدیره استقلال‌ / دادستان مرکز گیلان: "‌اسماعیل خلیل‌زاده" روانه زندان شد + جزئیاتضرورت برخورد قانونی با متجاوزان سواحل گیلان؛ کسب‌وکار ساحل‌نشینان را حمایت می‌کنیمبی‌توجهی اصناف به دستور‌العمل‌های بهداشتی در گیلان؛ گروه یک کمترین میزان رعایت را دارند

شکریه با بیان اینکه بسیاری از اصناف اجاره‌دار هستند و در  یک سال اخیر متحمل ضرر و آسیب بسیاری شده‌اند عنوان داشت: اصناف با تمام مشکلاتی که متحمل شده‌اند باز هم نجیبانه همراهی و همکاری داشته‌اند و از آن‌ها کمال تقدیر و تشکر را داریم.

نایب رئیس اتاق اصناف کشور ابراز داشت: تنها 18 درصد از صنوف در نظام تأمین اجتماعی بیمه خویش‌فرما هستند و 82 درصد از صنوف بیمه نیستند این به این دلیل است که آن واحد صنفی توان پرداخت حق بیمه را ندارد.

 وی با تأکید بر اینکه هیچ سوبسیدی به‌عنوان کارآفرین برای صنوف در نظر گرفته نمی‌شود افزود: حتی در تعداد معدود صنوفی که مشمول کمک دولت بوده و 30 درصد حق بیمه آن‌ها 10 درصد شده نیز فرد نمی‌تواند نام خود را به‌عنوان کسی که در آنجا کار می‌کند در لیست بیاورد.

رئیس اتاق اصناف گیلان با بیان اینکه توجهی که باید در مورد صنوف لحاظ شود اعمال نمی‌شود اظهار داشت: با یک نگاه حمایتی کوچک ضریب اقتصادی واحدهای صنفی ارتقاء پیدا کرده و اشتغالزایی نیز افزایش پیدا می‌کند.

شکریه تصریح کرد: زمانی که اشتغالزایی در کشور افزایش یابد تمام حوزه‌های رفاه اجتماعی، امنیت، فرهنگ، بزهکاری‌های اجتماعی و ازدواج جوانان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی با تأکید بر اینکه اصناف ظرفیت‌های بسیار روان و جوشانی دارند لذا علاوه بر خوداشتغالی، دگراشتغال نیز بوده و بار مالی را از دوش دولت برمی‌دارند افزود: یک طرح حمایتی کوچک در جامعه اصناف می‌تواند پیامدهای بسیار خوبی را در بر داشته باشد.

انتهای پیام/614/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نایب رئیس اتاق اصناف کشور تراکنش بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۲۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول

نرخ سود بین بانکی در هفته‌منتهی به ۱۲ اردیبهشت ماه با کاهش بسیار جزئی به ۲۳.۵ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، نرخ بهره بین بانکی مانند هفته قبل با کاهش بسیار جزئی همراه بود؛ این نرخ در هفته منتهی به 12 اردیبهشت ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.5 درصد رسیده است.

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به 5 اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.51 درصد رسیده بود. این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به 29 فروردین ماه.  نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با 4 صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به 23.52 درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 22 فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.48 درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری 23.62 درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش 4 صدم درصدی همراه شد و به 23.58 درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال 1402 به 23.66 درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر 1402 ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به 5 مهرماه سال 1402 با رکوردشکنی 10 سال به 23.80 درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به 23.71 درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

نرخ سود بین بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نرخ سود بین بانکی تغییر کرد/ جزییات
  • وزیر راه و شهرسازی با نایب‌رئیس دولت امارات دیدار کرد
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • تولید ۲۹ درصد از پیله ابریشم کشور در گیلان
  • انتخاب صدیقه خادم به عنوان نایب رئیس بانوان فدراسیون کبدی
  • نایب رئیسان فدراسیون کونگ‌فو مشخص نشدند
  • ۳ درخواست عجیب روس ها از ایران در نمایشگاه اکسپو!