Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیمه کارآفرین در سال ۱۴۰۰ توانست وضعیت خود نسبت به سال گذشته را حدود ۴۰ درصد ارتقا دهد. در حوزه حق بیمه صادره، سود انباشته و درآمد بیمه کارآفرین حدود ۴۰ درصد بیش از سال گذشته عملکرد داشته است. شرکت بیمه کارآفرین در سال ۱۴۰۰ توانست وضعیت خود نسبت به سال گذشته را حدود ۴۰ درصد ارتقا دهد.

در حوزه حق بیمه صادره، سود انباشته و درآمد بیمه کارآفرین حدود ۴۰ درصد بیش از سال گذشته عملکرد داشته است، اما مهم‌تر از همه اینکه این شرکت رشدی ۱۵۴ درصدی در سود عملیاتی داشته که در کنار نسبت‌های بنیادی قوی شرکتی امن برای سرمایه‌گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رشد این شرکت در صنعت بیمه مناسب ارزیابی می‌شود چراکه این شرکت در برخی حوزه‌ها مانند سود خالص بیش از ۷۵ درصد رشد داشته است.

همچنین درآمد‌های بیمه‌ای از محل‌های مختلف در سال ۱۴۰۰ معادل ۱۳ هزار و ۹۴۴ میلیارد ریال بوده که نسبت به سال گذشته با رقم ۱۰ هزار و ۱۳۱ میلیارد ریال ۳۸ درصد رشد داشته است.

نسبت‌های بنیادی قوی و رو به رشد.

اما برای بررسی شرکت‌های بیمه باید به نسبت‌های آن شرکت توجه بیشتری کرد تا مشخص شود که شرکت دارای شرایط بنیادی قوی است یا خیر؟

مهم‌ترین نسبت‌های مالی شرکت‌های بیمه، نسبت خسارت است که هر چه بیشتر نسبت به دوره‌های قبلی کاهشی‌تر باشد یعنی روند مدیریت ریسک شرکت مناسب‌تر شده است.

در پایان آذر ۱۴۰۰ حق بیمه صادره شرکت بیمه کارآفرین، معادل ۱۱ هزار و ۹۸۷ میلیارد ریال بوده و خسارت پرداختی پنج هزار و ۶۵۷ میلیارد ریال بوده است. بر اساس این داده‌ها، نسبت خسارت ۴۶ درصد بود.

حال‌آنکه در آذر ۹۹ حق بیمه صادره ۹ هزار ۹۵۷ میلیارد ریال و خسارت پرداختی پنج هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال بود که درنهایت نسبت خسارت سال آذر ۹۹ معادل ۵۳ درصد بوده که نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۰ نسبت خسارت شرکت کاهشی هفت‌درصدی داشت.

نسبت بازدهی حقوق صاحبان سهام نیز به موفقیت مدیریت شرکت و میزان کارایی آن‌ها در حداکثر کردن بازده سهامداران عادی است. درواقع، نسبت حقوق صاحبان سهام به دارایی که نشان از بهبود وضعیت سهامداران شرکت و برخورداری از شرکت دارد، در سال جاری این نسبت حدود ۱۶ درصد بود.

همچنین سود خالص شرکت بیمه کارآفرین در آذر ۱۴۰۰ معادل دو هزار و ۴۹۰ میلیارد ریال بوده که رشدی ۷۵ درصدی نسبت به سال قبل داشته، اما مهم‌تر اینکه نسبت سود شرکت ۲ درصد بوده که بر اساس استاندارد‌های بیمه رقم مناسبی است. در حقیقت، نسبت سود خالص به دارایی نیز یکی از بهترین معیار برای سنجش سودآوری یک شرکت بوده و نشان از توان به‌کارگیری مؤثر از دارایی‌های شرکت در ایجاد سود خالص است.

افزون بر این، سرمایه شرکت بیمه کارآفرین در سال جاری ۹ هزار و ۵۰۴ میلیارد ریال بوده که بر این اساس نسبت به سرمایه به دارایی ۱۱ درصد بوده که نشان از اهمیت مالی شرکت دارد. علاوه بر این نسبت اهرمی شرکت ۵ درصد بوده است.

گفتنی است که سود انباشته شرکت در آذر ۱۴۰۰ مبلغ سه هزار و ۴۹۵ میلیارد ریال بوده و نسبت به رقم سود انباشته سال پایان سال ۱۳۹۹ با رقم دو هزار و ۵۱۹ میلیارد ریال رشدی ۳۹ درصدی داشته است.

رشد ۱۵۴ درصدی سود عملیاتی شرکت بیمه

در شهریورماه ۱۴۰۰ رقم نسبت سود عملیاتی ۵۰ درصد بوده است یعنی از این میزان فروش سود عملیاتی ۵۰ درصدی کسب‌شده است.

در شهریور سال گذشته نسبت سود عملیاتی حدود ۲۰ درصد بوده و شرکت نتوانست از فروش خود سود عملیاتی مناسبی کسب کند، لذا در سال جاری عملکرد عملیاتی شرکت و کیفیت سودآوری شرکت بهبود چشمگیری داشت.

در آذر سال جاری این وضعیت بهبود چشمگیری داشت؛ چراکه سود عملیاتی شرکت بیمه کارآفرین نسبت به سال قبل رشدی ۱۵۴ درصدی داشته و از رقم یک هزار و ۱۱۶ میلیارد ریالی سال قبل به رقم دو هزار و ۸۴۲ میلیارد ریال رسید. این رشد در نسبت بازدهی حقوق صاحبان سهام خالص سود و نسبت سود عملیاتی در صنعت بیمه کمتر معمول و مرسوم بوده و نشان از بالا بودن کیفیت سودآوری شرکت بیمه کارآفرین دارد.

وضعیت رو به رشد

این وضعیت مالی با نسبت‌های مناسب گویایان است که وضعیت شرکت بیمه کارآفرین روزبه‌روز بهبود بیافته و شرایط سودآوری مناسبی را محقق می‌کند که برای سرمایه‌گذاری و اعتماد مشتریان مناسب‌تر از قبل می‌شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه بیمه کارآفرین حق بیمه عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 شرکت بیمه کارآفرین میلیارد ریال بوده بیمه کارآفرین حق بیمه صادره حدود ۴۰ درصد سود عملیاتی سود انباشته نسبت به سال سال ۱۴۰۰ بنیادی قوی نسبت خسارت درصد بوده سال گذشته ۱۵۴ درصدی سال جاری نسبت سود سود خالص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۹۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۸ درصدی مبادلات تجاری از گمرکات کردستان در فروردین سال جاری

ناظر گمرکات کردستان گفت: حجم مبادلات تجاری از طریق گمرکات کردستان در فروردین سال جاری بالغ بر ۴۲۷ هزار تن انواع کالا به ارزش بیش از ۴۱۴ میلیون دلار بوده است که از نظر وزنی نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۲۸ درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی حوزه نظارت گمرکات کردستان، فرامرز امیدی از صادرات ۱۶۴ هزار تنی انواع کالا به ارزش ۶۱ میلیون دلار در گمرکات استان به خارج از کشور خبر داد و اظهار کرد: از این میزان، ۱۳۹ هزار تن به ارزش ۴۲ میلیون دلار نزد گمرکات استان اظهار و خروج شده است.

وی افزود: رشد وزنی صادرات در فروردین امسال نسبت به سال قبل ۱۰ درصد بوده است که عمده کالاهای صادر شده از این گمرکات انواع محصولات کشاورزی و باغی، مصنوعات فلزی و پلاستیکی، فرآورده‌های لبنی، مصالح ساختمانی، انواع شیشه (جام) و فرش بوده که به کشورهای عراق، سوریه، افغانستان، امارات متحده عربی، روسیه، ترکیه، جمهوری آذربایجان، پاکستان، گرجستان و کویت ارسال شده است.

ناظر گمرکات کردستان خاطرنشان کرد: میزان واردات قطعی و ورود موقت از گمرکات تحت نظارت استان در یک ماه اول سال‌جاری در مجموع ۱۴ هزار تن انواع کالا به ارزش تقریبی ۳۸ میلیون دلار بوده که سهم واردات قطعی ۸۰۸ تن به ارزش هفت میلیون دلار بوده و در مجموع واردات و ورود موقت از نظر ارزش دلاری شش درصد رشد داشته است.

امیدی گریزی به کالاهای وارداتی نیز زد و گفت: عمده کالاهای وارداتی عبارت است از شمش طلا، آلومینیوم، کالاهای واسطه‌ای، ماشین آلات و قطعات خط تولید، مواد اولیه و اقلام مصرفی موردنیاز مرزنشینان بوده که از کشورهای عراق، اسپانیا، آلمان، امارات، ترکیه و چین به کشور وارد و در کوتاه‌ترین زمان ممکن ترخیص شده‌اند.

وی ادامه داد: در فروردین ۱۴۰۳ تشریفات گمرکی بیش از ۲۴۴ هزار تن انواع کالای ترانزیتی به ارزش بالغ بر ۲۹۷ میلیون دلار از گمرک باشماق صورت پذیرفته که مقدار ۲۰۵ هزار تن آن به ارزش ۲۳۷ میلیون دلار طی ترانزیت مبدا به کشور ورود شده و نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی رشد ۶۳ درصدی را به همراه داشته است.

ناظر گمرکات کردستان اضافه کرد: در مدت مذکور نیز ۳۹ هزار تن کالا به ارزش بالغ بر ۱۶۰ میلیون دلار از گمرکات استان طی ترانزیت خارجی مقصد به کشور عراق خارج شده است.

امیدی تصریح کرد: تشریفات گمرکی بیش از چهار هزار تن کالا در رویه خروج موقت به ارزش تقریبی ۱۸ میلیون دلاری انجام شده که در مقایسه با سال قبل به لحاظ وزنی ۲۴ درصد و از نظر ارزش ریالی ۲۳ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: درآمدهای گمرکات استان در فروردین سال جاری بیش از ۳۲۷ میلیارد و ۶۰۵ میلیون ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶ درصد رشد داشته است.

کد خبر 749987

دیگر خبرها

  • بهادری جهرمی: رشد تجارت خارجی فروردین، ۴۸ درصد مدت مشابه سال قبل است
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • رشد ۲۸ درصدی مبادلات تجاری از گمرکات کردستان در فروردین سال جاری
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال